dimecres, 6 de maig del 2015

II Marató de Lectura de Sarrià Sant Gervasi

Ja fa uns dies que vam celebrar la II Marató de la Lectura de Sarrià Sant Gervasi (aquí us explicàvem més detalls l'acte:
http://bibliotecacostaillobera.blogspot.com.es/2015/04/ii-marato-de-lectura-de-sarria-sant.html ). Al Costa el van representar els alumnes de 4t de primària i de 1r d'ESO.

Aquí(https://sites.google.com/a/xtec.cat/crp-sarria-sant-gervasi/dinamitzacio-2014/activitats-en-curs-2014-15/iimaratodelecturadesarria-santgervasi), podeu veure algunes fotografies d'aquell dia, ja que el Centre de Recursos de Sarrià Sant Gervasi n'ha penjat un bon recull de fotografies. I els alumnes de Cicle Mitjà van penjar una petita notícia a la web de l'escola: http://www.costaillobera.net/web/index.php/cicle-mitja/543-ii-marato-de-la-lectura-4t

Els alumnes de 4t de primària del Costa van llegir en veu alta dalt de l'escenari el llibre L'Autèntica història dels tres porquets explicada pel Senyor Llop, de Jon Scieszka i Lane Smith, publicat per l'editorial Thule, i un parell de fragments del llibre de Roald Dahl Bestioles fastigoses. D'altra banda, els alumnes de 1r d'ESO van llegir una narració curta del llibre Guerra de Mots, de Miquel Pujadó, un recull de narracions humorístiques creades a partir de conceptes lingüístics, com per exemple una narració que tracta la història d'un exfilòleg que s'ha reconvertit professionalment i ara és cirurgià plàstic. En una operació confon l'objectiu i enlloc de practicar una liposucció al pacient li practica un lipograma, i l'impossibilita fins a fer-lo incapaç d'utilitzar dues vocals.

L'altra part de la Marató, constava d'una representació teatral per part del grup Vivim del Cuentu, que van escenificar una història de Sant Jordi un pèl diferent, amb molts tocs d'humor.