dilluns, 26 de gener del 2015

Els alumnes de la classe de Montjuïc (4t) ens expliquen quins llibres els han portat els Reis


Arriba el Sr.Flat! / Jaume Copons. Ed Combel


Aquesta història va d’ un nen que es diu Agus. Un dia la bibliotecària de l’ escola li regala un ninot. L’ Agus descobreix que quan algú llegeix al voltant del ninot:
Viu! Es fan amics. El ninot li explica a l’Agus que ell és un monstre i que el seu nom és: Flat tot i que els seus amics li diuen SR. Flat. També li explica que ell i els seus amics, que també són monstres, vivien en el llibre dels monstres . Un dia un tal Dr. Brot els va fer fora del llibre dels monstres.
Un dia desapareix el SR. Flat, i l' Agus el busca per tot arreu...

A mi m' ha agradat aquest llibre perque puc veure com sóc i em fa gràcia!





Magdalenes amb problemes / Ana Bergua Vilalta. Ed. Proteus 



Aquest llibre va d’un nen que es diu Pau, es el més gran dels seus cosins i això no li agrada gens. Però a l’escola té un problema més gran. Uns nens és fiquen amb ell, i a ell tampoc no li agrada gens.
No ho vol explicar a ningú, ni als seus pares, i això és el problema, potser trobarà la clau en una recepta de magdalenes?
És un llibre molt interessant i t’ajuda a defensar-te dels que et molesten.
El recomano a tothom perquè es un cosa que ens pot passar a tots.





L'al·lucinant galàctic i piràtic viatge del pare / Neil Gaiman. Ed. Estrella polar



L’al·lucinant, galàctic i piràtic viatge del pare, tracta d’una família que hi ha el fill, la filla, la mare i el pare.
Un dia normal i corrent, la mare se’n va de viatge per la feina. Quan la mare ja se n’ha anat, el pare ha de donar l’esmorzar als seus fills. Però a casa falta llet. En teoria no hi ha cap problema, perquè el supermercat està a la cantonada de casa, però quan el pare compra la llet i ja està tornant cap a casa el rapta una nau d'extraterrestres. El pare vol escapar de la nau i veu una porta on diu “No passar. Prohibit passar!!!”. així que decideix passar per la porta per escapar i, quan hi passa, la porta el duu al mig d’un vaixell de pirates. Per sort, un dinosaure que anava amb un globus aerostàtic, el salva. El dinosaure es diu l’Excel·lent Mestre Esteg, i ell és el que l’acompanyarà el llarg de tot un viatge. I tots dos passen per moltes i moltes aventures junts...
És un llibre molt original divertit i que t’enganxa molt, no pots parar de llegir-lo.
Té frases molt divertides i estranyes. Els dibuixos són molt divertits i estan molt ben fets.