dijous, 22 de març del 2012

Novetats 22/03/2012


Aquí us deixem algunes de les novetats d'aquesta setmana a la biblioteca. Us adjuntem la imatge dels llibres amb el text de la contraportada o un petit resum.


Els tres primers llibres són de la col·lecció "Em dic...", una sèrie de biografies adaptades per a infants publicades per l'editorial Parramón . A la biblioteca comptem amb d'altres llibres d'aquesta col·lecció, entre d'altres de personatges com John Lennon, Darwin, Einstein, Gaudí, Chaplin etc. Aquest cop tenim com a novetats les biografies de Nelson Mandela i Tutankamon.












També comptem amb les següents novetats:



El Gran llibre dels Vampirs / Denise Despeyroux ; il·lustracions: Fernando Falcone.-- Barcelona : Parramón, 2011


"Quan tinguis a les teves mans aquest llibre i comencis a llegir-lo, t'adonaràs que t'estàs endinsant en el món dels relats sobre vampirs més inquietant i sorprenent.13 és un nombre carregat de significats ocults, i 13 són els relats d'aquest Gran Llibre: Dràcula, de Stoker; Carmilla, de Le Fanu; El vampir, de Polidori;La dama pàl·lida, de Dumas; Honor de vampir, del llibre de Les mil i una nits; El vampir ballarí, d'Afanàsiev; La família del vurdalak, d'A. K. Tolstoi; Vampirisme, de Hoffman, i Thanatopia, de Darío, són els 9 relats que inicien el llibre. Els segueixen 4 llegendes noves: Li-Yung i el vampir, La bruixa vampir, El castell de Mont Wawel i Els guerrers de la cripta"






Cançons tradicionals infantils 2 : molt populars. / Toni Giménez ; il·lustració: Marta Balaguer.-- Barcelona : Baula, 2012
Cançons d'estiu : per saltar i ballar / Noè Rivas ; il·lustració: Montse Ginesta


Recull de cançons infantils tradicionals catalanes, amb un Cd adjunt