divendres, 18 de març del 2016


Cuentos a patadas
Autor Jose Uriola
Il·lustrador Lucas García
Editorial Ekaré
Resum
El protagonista del llibre és un nen que li agrada jugar a futbol i es diu David. El seu avi es diu Tomás i també li agrada molt el futbol. En Tomás porta ulleres rodones i grans i li agrada molt la orxata. Sempre acompanya al David a tots als partits. La mare del David també s’apunta a anar a veure al David a jugar a futbol, porta els cabells per l’ombro i de color castany. Tots tres tenen una bona relació. L’avi porta molts anys agradant-li el futbol i quan era jove jugava a futbol. El David té els cabells llargs, molt cap a dalt, és pèl-roig i prim.
Tots els nens de l’equip porten uns noms molt divertits. Per exemple, hi ha un nen que es diu Pollo Campero, i un altre que es diu Negro Flores. Juga a la lliga amb el seu equip d’amics. Es presenten a les competicions de quarts de final, semifinals, i finals. Guanyaran o perdran?
L’autor s’ha inventat una història, però el llibre també parla d’anècdotes de jugadors famosos.
Opinió
Aquest llibre m’ha semblat una mica avorrit perquè era bastant repetitiu. Tota la estona parlaven de futbol, de partits i d’anècdotes. No m’ha semblat molt interessant perquè no tenia emoció. L’únic que m’ha agradat són els noms dels nens de l’equip del David.
Recomanació
Li recomano a les persones interessades en el futbol, i a les persones que els agrada la vida d’un futbolista. 
Arnau Garcia 
4t Castellers