divendres, 19 de febrer del 2016


TITOL: FUNÀMBULUS

AUTOR: ÀLEX TOVAR

EDITORIAL: PETIT FRAGMENTA


RESUM: Aquest llibre ens parla de com caminar per la nostra vida com un funàmbul. Un funàmbul és un equilibrista i camina per un fil.
Per ser un funàmbul has de mirar l´horitzó i començar a caminar poc a poc, primer un pas després un altre i així arribaràs allà on vols anar.
Si arribes molt lluny o molt a dalt, potser pots sentir por o vertigen, però el vertigen i la por tenen un secret amagat. Ens ajuden a conèixer-nos millor i aixi aprendre a solucionar les nostres dificultats per poder continuar el nostre camí. Però si no tens vertigen o por, semblarà que pugis volar i això es la llibertat .
En el camí ens trobem pedres i en el fil nusos, que són las dificultats o penes i hem de solucionar-ho per poder tirar endavant. De vegades es fàcil, d’altres no, però sempre avançarem. I si et quedes sol o et despistes no et rendeixis perquè…


VALORACIÓ DE L`1 AL 10: UN 8


OPINIÓ I RECOMANACIÓ: M'ha agradat perquè t’ensenya que sempre has de caminar endavant encara que trobis dificultats i trobar la manera de resoldre-les. I sobretot no rendir-te i si tens vertigen o por i aprofitar el secret del vertigen que és afrontar les pors, i conèixer-nos millor per ser lliures de les nostres pors.

JOEL HENANSANZ RUIZ