divendres, 17 d’abril del 2015

Món Llibre més Fira del Còmic

Cap de setmana ple ple ple d'activitats. Intenteu com a mínim passar-vos una estoneta pel centre al llarg del cap de setmana (concretament a les places Joan Coromines i a la plaça dels Àngels), on és celebrarà una nova edició de Món Llibre, el "Sant Jordi infantil i juvenil" que, enguany, ha volgut dirigir la mirada especialment cap els nens i nenes de 8 a 13 anys.

Aquí teniu el programa d'activitats: http://lameva.barcelona.cat/monllibre/programacio

I per altra banda, també se celebra la nova edició del Festival del Còmic. La d'aquest any ja és la 32a edició. Aquí teniu la web del festival: http://comic-32.ficomic.com/


Aquest dies a la biblioteca hem fet una petita exposició amb els còmics disponibles:


N'hi ha molts que no hi són... perquè sempre estan en préstec. Les diferents edicions que tenim del Superpatata (d'Artur Laperla, a partir de cicle inicial de primària), la Hilda (Luke Pearson, a partir de cicle mitjà), o Solos (de Bruno Gazzoti i de Vehlman, i recomanable a partir de 12 anys, El Detectiu Conan, etc... agraden moltíssim.

Per adolescents adults, tinc una debilitat personal. és el guionista Zidrou (treballa amb molts il·lustradors). A la biblioteca tenim Lydie només, però els altres còmics que he llegit d'aquest guionista m'han encantat.