dimarts, 25 de març del 2014

Clàssics de la Literatura Juvenil



Ja ens ha arribat la primera entrega de la col·lecció “Clàssics de la Literatura Juvenil”, creada a partir de la col·laboració entre el diari Ara i Edicions 62. Moltes gràcies a Joan Creus i a Marta Marimón, subscriptors de la col·lecció i que han fet possible que l'Ara ens enviï la col·lecció a la biblioteca de l'escola també!
Us deixem un tastet d'algunes de les obres de la col·lecció llegides per diferents personalitats (http://www.ara.cat/ara_tv/reportatges/Literatura_Juvenil-Diari_Ara-Edicions_62-Ateneu_Barcelones_3_1003729624.html) , i amb les recomanacions de diferents treballadors de l'ARA: (http://www.ara.cat/especials/literaturajuvenil/recomanacions.html))


Des de l'AMPA es va encetar una campanya de donatius per a què el Costa fos subscriptor de la col·lecció, i regalés la subscripció de regal a una altra escola. La campanya es va frenar en saber que rebríem la col·lecció mitjançant en Joan i la Marta. S'ha decidit destinar els diners rebuts fins aquell moment per a fer un petit racó de llibres sobre la figura de Nelson Mandela, Rosa Parks, i d'altres personatges i llibres dedicats a la lluita contra les desigualtats i injustícies socials.