dilluns, 8 d’abril del 2013

FIRA DE LA LECTURA DE SARRIÀ-SANT GERVASI




El proper divendres 12 d’abril, de 10 a 13 h es celebrarà la primera Fira de la lectura de Sarrià-Sant Gervasi sota el lema: “Les escoles públiques portem la lectura al carrer”. Els alumnes de 4t de primària i part d'alumnes de 2n d'ESO de l'escola assistiran a la Fira.
Aquesta activitat és el resultat del treball tots els centres educatius públics de la zona amb l'ajud de pares mares i veïns del barri. Una vegada més sabem que junts ho fem millor.
La Fira constarà de diferents activitats que es duran a terme a la Plaça del Consell de la Vila i a la Plaça de Sarrià. Entre aquestes activitats hi trobarem una marató de lectura (on l'alumnat participant llegirà diferents textos al llarg de tot el matí); plafons expositius on es presentaran diferents moments, espais o activitats de tots els centres organitzadors a l’entorn de la lectura, espais on s'exposaran llibres originals, activitats amb diferents autors i il·lustradors, un racó solidari on es podrà intercanviar un litre de llet per un llibre... etc.


Una festa on tothom hi és convidat!


Si ho desitgeu, podeu descarregar el programa de la Fira i obtenir més informació de la Fira AQUÍ
Al programa Sí o no de Ràdio Sarrià han dedicat un espai a parlar de la Fira: http://www.radiosarria.cat/programa/s%C3%AD-o-no



Volem aprofitar aquest anunci per donar les gràcies als pares col·laboradors en l'organització de la Fira (tots tres il·lustradors): la Mireia Coll, en Jordi Vila i la Rocio Bonilla.


Recordem que hi haurà un acte previ a l'Escola Oficial d’Idiomes, el dijous 11 d’abril a les 19 h. Es farà la lectura bilingüe d’una autora alemanya i d’un autor anglès, al Centre Cívic Vil·la Florida (C/Muntaner, 544). Activitat oberta a tothom.